Chat GPT - Intel·ligència artifical

En aquest curs aprendràs com utilitzar Chat GPT per millorar la teva empresa o negoci. Descobreix com crear contingut d’alta qualitat per a les teves xarxes socials i com identificar els punts febles del teu negoci per poder millorar-los. Aprendràs així mateix a utilitzar Chat GPT per automatitzar processos i millorar l’atenció al client.

fotos web 500 x 500 (7)
fotos web 500 x 500 (10)
Instagram per professionals

Aquest curs t’ajudarà a utilitzar Instagram com a eina de màrqueting per a la teva empresa o marca personal. Aprèn com crear contingut atractiu i de qualitat, augmentar el teu nombre de seguidors, utilitzar les analítiques per mesurar el teu èxit i implementar estratègies efectives per promocionar el teu negoci.

Whatsapp Bussines

Utilització del whatsapp com a eina de màrqueting. Saber com crear el nou compte i fer la migració de la informació dels xats i missatges del compte normal a una de business i començar a fer màrqueting, apropant-nos al client, augmentant els percentatges de visualització, informant nous productes o serveis, fer newsletters, promocions, descomptes, sortejos, esdeveniments, atenció al client o gestionar reserves.

26
fotos web 500 x 500 (9)
Tik Tok per professionals

Descobrir les funcions de la gestió de compres i aprovisionament, identificar els factors i estratègies clau. Aplicar sistemes objectius per a la selecció i homologació de proveïdors, també s’aprendrà com negociar de forma objectiva amb proveïdors i a la vegada controlar l’impacte sobre la rendibilitat de l’empresa.

Canva - Disseny Gràfic

Aquest curs està dissenyat per ajudar les botigues i professionals a utilitzar Canva per crear cartells, catàlegs i publicacions a xarxes socials d’alta qualitat. Aprendràs a utilitzar les eines i plantilles de Canva per dissenyar materials de màrqueting efectius i atractius per als teus clients. Amb aquest curs, podràs millorar la imatge de la teva marca i destacar en el mercat.

canva
23
Com buscar feina per internet

Aprendre accedir als diferents portals de recerca de feina nacionals, com inscriure’s, com crear un CV atractiu, com organitzar una entrevista de feina, per tal d’aconseguir diferents eines per poder afrontar-la amb seguretat.

Com crear el teu pla d’empresa

Aprendre a avaluar si un projecte empresarial és viable i com millorar la seva direcció i organització per assolir els objectius fixats. Conèixer el mercat i redirigir-lo des de perspectives financeres, comercials, productives i d’organització.

14
15
Ús del telèfon mòbil - Gent gran

Aquest curs està dissenyat per ajudar la gent gran a utilitzar el telèfon mòbil de manera fàcil i efectiva. Aprendràs a fer trucades, enviar missatges, navegar per Internet i descarregar aplicacions. També descobriràs com fer fotos i vídeos per capturar els moments especials.

Com crear una botiga online

Aquest curs t’ensenyarà tot el que necessites saber per crear la teva pròpia botiga en línia, des de la tria de plataforma fins a l’optimització de continguts per aconseguir més vendes. Aprendràs també com gestionar el teu inventari, processar pagaments i com promocionar la teva botiga per atraure clients

14

Si vols més informació sobre els cursos, omple el formulari o clica en el botó de contacta de dalt de la web